Lainan takaisinmaksuaika on vuodesta aina 8 vuoteen asti. Yhteislainaa tarjoaa luottopalvelu Halino, joka on aiemmin tunnettu nimellä Halens. Halinon kulutusluotossa et maksa vuosikoron lisäksi mitään muita kuluja. Halinon lainassa sinun ei tarvitse maksaa lainan avaus-, tilinhoito tai laskutuskuluja. Lainan korko määräytyy hakemasi lainasumman suuruuden mukaan. Tarvittaessa voit maksaa koko lainan pois aiemmin, ilman että siitä koituu sinulle mitään muita kustannuksia. Lainahakemuksen teko on nopeaa ja helppoa, voit tehdä lainahakemuksen netissä, täysin sähköisesti. Itse lainahakemuksen tekoon kuluu aikaa vain muutama minuutti, ja saat tietää lainahakemuksen lähettämisen jälkeen välittömästi alustavan lainapäätöksen. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, rahat siirtyvät parhaimmillaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainahakemuksen jälkeen, sinulla on oikeus peruuttaa laina 14 vuorokauden sisällä- täysin maksutta.

Kenelle lainaa myönnetään?

Perusedellytykset lainan myöntämiselle ovat muun muassa lainanhakijoiden ikä. Lainanhakijoiden on oltava vähintään 22- vuotiaita. Tätä nuoremmille ei voida myöntää Yhteislainaa. Lainanhakijoilla on oltava säännölliset palkka-, tai eläketulot. Säännöllisillä tuloilla on mahdollista maksaa laina ajallaan takaisin, ilman että se aiheuttaa lainanhakijoille kohtuuttomia vaikeuksia. Luonnollisesti lainanhakijoiden maksutietojen tulee olla kunnossa, eikä lainanhakijoilla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakijoiden on asuttava Suomessa, ja heidän on merkittävä lainahakemukseen vakituinen suomalainen osoite. Lisäksi lainanhakijoilla on oltava käytössään julkinen puhelinliittymä, oli kyseessä sitten lanka-, matkapuhelinliittymä.

  • Lainanhakijoiden on oltava vähintään 22- vuoden ikäisiä
  • Säännölliset palkka-, tai eläketulot
  • Kunnossa olevat maksutiedot
  • Suomessa oleva vakituinen osoite
  • Puhelinliittymä joka on julkinen, kyseessä voi olla matkapuhelin-, tai lankapuhelinliittymä

 

Lainanhakeminen on nopeaa ja helppoa!

Tee lainahakemus netissä, saat lainan ilman lisäkuluja maksat lainasta ainoastaan vuosikorkoa. Lainahakemuksen teko onnistuu vain muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää lainapäätöksen välittömästi. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu nopeasti omilla ja Yhteislainaa hakevan toisen osapuolen verkkopankkitunnuksilla. Näin lainanhakeminen tapahtuu:

  • Yhteislainan verkkosivuilla on lainalaskuri, jolla voit helposti ja nopeasti selvittää valitsemasi lainasumman suuruuden sekä lainan takaisinmaksuajan. Tämän lisäksi tutustu huolellisesti Yhteislainaa tarjoavan Halinon lainaehtoihin.
  • Täytä lainahakemus. Lainahakemuksen täyttö onnistuu täysin sähköisesti, sinun ei tarvitse toimittaa lainanmyöntäjälle erillisiä takuita tai vakuuksia. Täytä huolellisesti kaikki lainahakemuksessa kysytyt kohdat, niin henkilötiedot, työsuhde, asumismuoto kuin tulotiedotkin. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää alustavan lainapäätöksen välittömästi.
  • Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, lainanhakijoiden tulee allekirjoittaa lainahakemus kumpikin omilla verkkopankkitunnuksillaan.
  • Kun lainakäsittelijä on tehnyt lainahakemukseen lopulliset tarkastukset, rahat maksetaan lainanhakijan tilille. Tilisiirto tapahtuu joko samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Lainan takaisinmaksua varten saat lainasta laskun kotiisi aina kuun puolessa välissä. Halutessasi voit tilata laskun myös e-laskuna.

 

Lainahakemukseni on hylätty, mitä tein väärin?

Hylätyn lainahakemuksen syynä voi olla esimerkiksi, väärät tai puutteelliset tiedot lainahakemuksessa. Lainahakemuksessa lainanhakijan tiedot tarkistetaan lainanhakijan antamalla henkilötunnuksella. Mikäli tämä on väärin, ei lainapalvelu voi tarkistaa lainanhakijan tietoja. Hylkäämisen syynä voi myös olla, että lainanhakijalla ei täyty lainapalvelun asettamat perusedellytykset lainanhakemisessa. Kuten esimerkiksi lainanhakijalla ei ole riittävän säännölliset tulot, tai tulotaso ei yhdessä toisen lainanhakijan kanssakaan riitä hakemaasi lainasummaan. Lainan hylkäämisen syynä voi olla myös maksuhäiriömerkintä tai että lainanhakijoiden luottotiedot eivät ole kunnossa. Lainapalvelulla on oikeus hylätä lainahakemus ilman, että se antaa tarkkaa selvitystä hylätylle lainapäätökselle.