Voit hakea lainaa täysin sähköisesti, lainaa varten sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa 2000- 5000 euroa, saat lainalle 12- 36 kuukauden takaisinmaksuajan. Lainaa voi hakea vähintään 25 – vuotiaat henkilöt, joiden maksutiedot ovat kunnossa. Lainahakemuksessa lainanhakijan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät jopa muutamassa minuutissa lainanhakijan tilille.

Näin haet lainaa Reissuluotosta:

 • Valitse sopiva lainasumma Reissuluoton verkkosivuilla olevalla lainalaskurilla. Lainalaskurilla selvität haluamasi lainasumman kuukausierän suuruuden, sekä lainan ensimmäisen eräpäivän.
 • Sopivan lainasumman kohdalla, klikkaa Hae lainaa– painiketta
 • Täytä lainahakemus, hakemuksessa kysytään muun muassa lainanhakijan henkilötunnus, henkilötiedot, sähköposti sekä puhelinnumero
 • Lainahakemuksessa annat Reissuluotolle hyväksynnän, että henkilötietosi voidaan tallentaa heidän asiakastietorekisteriin tietosuojaselosteen mukaisesti. Lisäksi annat hyväksynnän, sinun aikaisempien luottotietojen tarkasteluun. Kunnossa olevat luottotiedot ovat edellytys hyväksytylle lainahakemukselle.
 • Tunnistautuminen lainapalvelussa tapahtuu verkkopankkitunnuksilla, tai muulla Reissuluoton hyväksymällä tavalla
 • Odota lainapäätöstä. Reissuluotto käsittelee lainahakemuksia asiakaspalvelun aukioloaikoina.
 • Hyväksytty lainapäätös -> Rahat siirtyvät tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Reissuluotolla on sopimus useiden eri pankkien kanssa, joiden kanssa rahat siirtyvät muutamassa minuutissa lainanhakijan tilille.
 • Hylätty lainapäätös -> Lainapäätöksen hylkäämisen syynä saattaa olla useita eri tekijöitä. Esittelemme tässä muutaman yleisimmän syyn saada hylätty lainapäätös. Lainahakemuksessa olevat väärät tai puutteelliset tiedot voivat aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen. (Virheelliset osoitetiedot, väärähenkilötunnus tai tilinumero) Lainanhakijan maksutiedot eivät ole kunnossa, lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan lainanhakijan valinnan mukaan joko Instantor- palvelun kautta, tai luotonhakijan lähettämien tulotositteiden tai verotietojen perusteella. Uutta lainaa ei voi hakea, ennen kuin edellinen luotto maksettu ajallaan takaisin. Lainanhakijan maksuhistoria ei saa olla negatiivinen. Reissuluotto voi myös hylätä lainahakemuksen harkintansa mukaan, eikä sen tarvitse ilmoittaa hylkäämiselle mitään erityistä syytä.

Vaikka lainan hakeminen ei ehkä koskaan ole ollut näin helppoa ja nopeaa. Täytä lainahakemus aina huolellisesti, koska vajaat tai virheelliset tiedot lainahakemuksessa aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen.

 

Reissuluoton lainaehdot

Hyväksytyn lainahakemuksen ehtona on se, että lainanhakija täyttää Reissuluoton asettamat lainaehdot. Lainanhakijan on oltava vähintään 25- vuotias, tätä nuoremmille lainanhakijoille Reissuluotto ei myönnä lainaa. Hieman korkeammalla ikärajalla halutaan varmistaa, että lainanhakija ei ajaudu liian varhain maksuvaikeuksiin, sekä lainanhakijalla on riittävän säännölliset tulot lainan takaisinmaksuun. Takaisinmaksun tulee tapahtua niin, ettei se aiheuta hakijalleen kohtuuttomia vaikeuksia. Lainanhakijan luottokelpoisuuden lisäksi lainanhakijan on oltava Suomen kansalainen. Lainanhakijalla on oltava käytössään oma henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, lainahakemuksessa lainanhakijan on merkittävä hakemukseen puhelinnumeronsa. Lainavarojen maksamista varten lainanhakijalla on oltava käytössään suomalainen pankkitili. Tehdessäsi lainahakemusta Reissuluotolle, lainanhakijan on tunnistauduttava omilla verkkopankkitunnuksilla.

 

Reissuun Reissuluotolla

Reissuluotolta voit hakea lainaa 2000- 5000 euroa, lainan takaisinmaksu aika on 12- 36 kuukautta. Riippuen valitsemastasi lainasummasta sekä sen takaisinmaksuajasta, lainan todellinen vuosikorko määräytyy näiden mukaan. Lainahakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti, ilman jonottamista ja henkilökohtaisia tapaamisia. Luotonsaaja sitoutuu maksamaan kulloinkin avoimena olevalle saldolle luottosopimuksen mukaista korkoa. Reissuluoton nimelliskorko on 41,16%. Lainan todellinen vuosikorko on yksilöity luottosopimuksessa, ja sen suuruus määräytyy myönnetyn luoton sekä takaisinmaksuerien lukumäärän mukaan. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut sekä korot.

 • Reissuluoton lainahakemuksen tekeminen on maksutonta
 • Lainan järjestelypalkkio on 10% lainasummasta
 • Luotonhoitomaksu 9,90€/kk
 • Lainan laskutuslisä 0 €
 • Lainan nimelliskorko 41,16%
 • Lainan todellinen vuosikorko 76,16% ( 3000 euron laina, 24 kuukauden takaisinmaksuajalla)