Lainassa ei ole ikäviä piilokuluja, eikä nostopalkkiota, maksat korkoa vain nostetusta lainasummasta. Rahapalvelu joustaa arkesi mukaan, vaikka kuinka suunnittelisimme arkemme ja menomme, kaikki ei aina mene niin kuin elokuvissa. Yllättävissä tilanteissa Rahapalvelu joustaa asiakkaan arjen mukaan, ja mukana. Voit valita lainallesi takaisinmaksuajaksi jopa 36 kuukautta. Tarvittaessa, voit pientä lisämaksua vastaan pyytää Rahapalvelulta lyhennysvapaita kuukausia, jolloin et lyhennä lainasummaa. Rahapalvelun taustalla toimii vakavarainen ja pitkän historian omaava IPF Digital Finland Oy, joka on keskittynyt yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen. Yhtiö on listattu Lontoon pörssiin, ja se on osa suurempaa International Personal Finance Plc konsernia. Rahapalvelusta voi hakea lainaa 50- 4000 euroa, riippuen lainasumman suuruudesta, lainan takaisinmaksuaika on jopa 36 kuukautta. Et tarvitse lainaa varten erillisiä vakuuksia tai takaajia. Kaikki asiointi onnistuu täysin sähköisesti, ilman että sinun tarvitsee sopia henkilökohtaisia tapaamisia tai viettää aikaa kuunnellen jonotusmusiikkia.

 • Rahapalvelusta lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa
 • Täytä lainahakemus sähköisesti Rahapalvelunverkkosivuilla
 • Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.
 • Lainassa ei ole avausmaksuja, kuukausimaksuja tai muita piilokuluja.
 • Lainan takaisinmaksuaika jopa 36 kuukautta
 • Rahapalvelun taustalla toimii vakavarainen IPF Digital Finland OY, yhtiö joka on keskittynyt yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen.
 • Hae lainaa 50 – 4000 euroa
 • Et tarvitse lainaa varten vakuuksia tai takaajia

Rahapalvelun käyttäminen

Täytä maksuton lainahakemus Rahapalvelun verkkosivuilla, ja voit nostaa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahaa tilillesi silloin kun se sinulle parhaiten sopii- silloin kun sitä tarvitset. Voit hakea lainaa rikkoutunutta pesukonetta tai imuria varten, voi olla että haluat toteuttaa pitkään haaveilemasi kodin remontoinnin tai suunnata ansaitsemallesi lomamatkalle pois arjen kiireistä ja murheista. Saat tietää luottopäätöksen välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Luottosopimuksen tekeminen ilman rahan nostoa tilille on täysin maksutonta. Lainahakemuksen täyttämistä varten sinun tulee tunnistautua lainahakemuksessa omilla verkkopankkitunnuksillasi. Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on vähintään täysi-ikäisyys, toisinaan lainapalvelu voi asettaa ikärajan tätä ylemmäs tai vastaavasti määrittää lainanhakijalle maksimi-iän, jolloin lainanhakeminen ei ole enää mahdollista. Lainanhakijan maksukyky varmistetaan lainahakemuksen lähettämisen yhteydessä. Usein luottotietojen puuttuminen on syynä lainahakemuksen hylkäämiselle. Lisäksi lainanhakijan maksukyvyn on oltava riittävä hänen valitsemansa lainasumman takaisinmaksuun. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät keskimäärin 15 minuutissa lainanhakijan tilille. (Rahan siirto onnistuu jokaisena päivänä klo 8.00- 22.00 välisenä aikana)

 • Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi keskimäärin 15 minuutissa
 • Rahapalvelulla ei ole piilokuluja, vaan kaikki lainasta kertyvät maksut ovat lainanhakijan selvästi nähtävillä

 

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain, niin monessa erässä kuin itse haluat. Maksimissaan lainan takaisinmaksun on tapahduttava 36 kuukauden aikana. Rahapalvelu haluaa joustaa asiakkaan arjen mukaan ja mukana. Mikäli taloudellinen tilanne vaatii, voit myös hakea Rahapalvelusta maksuvapaan kuukauden. Tällöin et maksa kuukaudessa lainanlyhennystä. Mikäli haluat maksuvapaan kuukauden, ole yhteydessä Rahapalvelun asiakaspalveluun. Huomioi että maksuvapaan kuukauden järjestämisestä täytyy maksaa pieni lisämaksu.

 • Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain, lainanhakija voi valita itselleen sopivien kuukausien lukumäärän. Maksimissaan lainaa voi lyhentää 36 kuukauden ajan
 • Tarvittaessa voit hakea Rahapalvelusta maksuvapaan kuukauden. Tällöin et lyhennä lainaa, joudut maksamaan maksuvapaasta kuukaudesta erillisen lisämaksun.

 

Lainaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Rahalaitoksen asiakaspalveluun: Ilmainen puhelinnumero 0800 144 344 on avoinna arkisin klo 9.00 – 17.00 sekä voit lähettää asiakaspalvelu@credit24.fi sähköpostia. Huomioi että Rahapalvelun asiakaspalvelusta vastaa Credit24 asiakaspalvelu.