Yritys on suomalaisomisteinen, ja sen kotipaikka toimii Turussa.

Kuka voi hakea lainaa NordCreditiltä?

Lainanhakeminen on tänä päivänä erittäin nopeaa sekä helppoa. Voit tehdä lainahakemuksen siellä, missä ikinä oletkin liikkeellä, vaikka omalta kotisohvaltasi. Siksi onkin hyvä huomioida, että NordCredit on asettanut perusedellytyksiä lainanmyöntämiselle:

 • Lainanhakijan tulee olla vähintään 18- vuotias, tällä halutaan varmistaa, että alaikäiset eivät voi hakea lainaa ja näin ajautua mahdollisiin maksuvaikeuksiin
 • Lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot, näin lainan takaisinmaksu ei tuota luotonmyöntäjälle luottotappioita. NordCredit tarkistaa lainanhakijan luottotiedot Instantor- palvelun kautta.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä hänen luottotietonsa tulee olla kunnossa. Kunnossa olevat luottotiedot ovat osoitus siitä, että lainanhakija osaa hoitaa moitteetta raha-asiansa.
 • Suomalainen pankkitili sekä vakituinen Suomessa oleva kotiosoite
 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lainanhaun yhteydessä sinun tulee tunnistautua vahvasti. Jotta palvelun käyttö olisi turvallista, tule lainanhakijan tunnistautua lainapalvelun sivuilla omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Lopullinen lainapäätös on mahdollista saada tekemällä luottohakemus NordCreditin verkkosivuilla. Mikäli lainahakemuksesi on hylätty, voi olla, että et saa asiaan sen tarkempaa perustelua. Todennäköisiä syitä hylätylle lainahakemukselle on virheellisesti täytetty lainahakemus tai se, että lainan sopimusehdot eivät täyty. Siksi on aina hyvä varata rauhallinen hetki lainahakemuksen täyttämiselle, ja huolehtia että jokaiseen kohtaan on vastattu oikein ja huolellisesti.

NordCredit Joustoluotto

NordCredit lainaa rahaa arjen yllättäviin tarpeisiin, valitse tarpeisiisi sopiva lainasumma NordCreditin etusivulla olevasta lainalaskurista, voit hakea lainaa 100 eurosta aina 3000 euroon asti. Sopivan lainasumman kohdalla täytä lainahakemus netissä. Luottohakemuksen tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, odota lainapäätöstä, saat sen parhaimmillaan välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. NordCreditin lainanlyhennyserät ovat aina alle 220 €, saat tietää lainahakemuksen yhteydessä tarkan lainanlyhennyssumman. Näin voit laskea kuukausittaisen menoerän suuruuden, eikä lyhennyserän määrä pääse yllättämään. Voit siis tarpeesi mukaan nostaa sekä maksaa sinulle myönnettyä lainaa erissä. Joustoluoton kuukausikorko on 5%, sekä lainasumman nostoprovisio on 14 % Kyseessä on jatkuva luotto, jonka luoton nimelliskorko on 60%. Luoton todellinen vuosikorko riippuu nostettavan luoton määrästä sekä siitä, kuinka monessa erässä maksat lainasumman takaisin. NordCreditin lainoissa ei ole avausmaksua, sekä sinun ei tarvitse maksaa kuukausittaista tilinhoitomaksua.

 • Lainaa 100-3000 euroa
 • Lainahakemusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset
 • Lainanlyhennyserän suuruus on aina alle 220€
 • Kuukausikorko 5%
 • Lainasumman nostoprovisio 14%
 • Luoton nimelliskorko 60%
 • Tilinhoitomaksu/kk 0€
 • Avausmaksu 0€

 

Lainan takaisinmaksu

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa tilillesi. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Takaisinmaksua varten sinulle lähetetään lasku, 14 vuorokautta ennen maksun eräpäivää. Laskun maksussa voit valita haluatko maksaa laskun kertamaksuna takaisin, vai maksatko avoimena olevaa lainasaldoa NordCreditin osamaksuvaihtoehdoilla. Ajantasaisen luoton takaisinmaksusumman saat tietää soittamalla NordCreditin asiakaspalveluun, tai tiedustelemalla asiaa sähköpostitse. Näet avoimena olevan summan myös kirjautumalla NordCreditin sivuilla oleville Omille Sivuillesi, joista näet koko laskutushistoriasi sekä avoimena olevat laskut. Avoimena olevan laskun maksaminen onnistuu suoraan verkkopankkisi kautta.

 

NordCreditin asiakaspalvelu

Lainaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä joko sähköisellä lomakkeella NordCreditin verkkosivuilla, puhelimitse 09 427 05044, sähköpostitse asiakaspalvelu@gfmoney.fi tai chatin kautta. NordCreditin asiakaspalvelu vastaa mahdollisimman nopeasti, jotta saat asian selvitettyä.