Lisäksi yritys tarjoaa kulutusluottoja naapurimaassamme Ruotsissa. Yritys myöntää luottoa asiakkaille, joiden maksukyky mahdollistaa lainan takaisinmaksun, luottoa varten hakijalla ei tarvitse olla takaajia tai vakuuksia.

Luottorahasta voi hakea lainaa 10 eurosta aina 2000 euroon asti, kyseessä on jatkuva luotto, jota voit nostaa käyttöön tarpeesi mukaan. Voit nostaa sinulle myönnettyä luottoa aina tarpeen mukaan, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Nosta lainaa joko pienempi tai tarvittaessa suurempi lainasumma. Luoton hakeminen on ilmaista, ja saat tietää luottopäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Luotonhakemista varten hakijan on oltava vähintään 20- vuotias, sekä hakijalla on oltava suomalainen henkilötunnus. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen luottotietonsa tulee olla kunnossa. Luoton takaisinmaksu tapahtuu joko pienimmissä erissä tai suurempana kertamaksuna. Luottoraha toimii vastuullisena luotonantajana, ja luotonantaja tarkistaa aina luotonhakijan luottotiedot. Luottohakemus voidaan hylätä, mikäli näyttää siltä, että luotonhakijalla on häiriöitä rekisterissään. Luottoa hakevalla asiakkaalla ei voi olla vanhoja avoimena olevia vippejä Luottorahan palvelussa.

Luottoa Luottorahalta

Hae nopeasti ja helposti lainaa Luottorahalta. Voit tehdä luottohakemuksen netissä luottorahan verkkosivuilla. Luottorahan verkkosivuilla olevalla luottolaskurilla voit selvittää mitä haluamasi luottosumma maksaa sinulle. Voit maksaa luottoa takaisin kuukausittain tapahtuvalla minimilyhennyksellä, joka on vähintään 10% käytetystä luotosta sen kuluista. Minimisumma on kuitenkin aina vähintään 100 euroa. Voit myös maksaa luottoa takaisin tasaerin tapahtuvilla lyhennyksillä. Luottorahan lainalaskuri laskee haluamasi tasaeräsumman valitulle nostosummalle. Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49,88% tämän lisäksi luotonhakija maksaa jokaisesta nostosta 14% nostoprovision, joka määräytyy nostetun lainasumman mukaan.  Luoton hakeminen on turvallista lainapalvelun suojatulla verkkoyhteydellä, sekä tunnistautuminen verkkosivuille tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Täytä verkkosivuilla oleva luottohakemus huolellisesti, sillä vajaat tai virheelliset tiedot luottohakemuksessa aiheuttavat automaattisesti hakemuksen hylkäämisen. Lue Luottorahan luottoehdot, sekä hyväksy ne luettuasi. Syöttämällä verkkopankkitunnukset Instantor-palveluun tarkistaa Luottoraha maksukykysi. Tämän jälkeen saat tietää muutamassa minuutissa lainapäätöksen. Luottopäätös ilmoitetaan sinulle tekstiviestillä. Positiivisen luottopäätöksen jälkeen voit siirtää luottoa tilillesi 10 – 2000 euroon. Rahat siirtyvät tilillesi välittömästi Luottorahan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Saat vahvistus tekstiviestin silloin, kun rahat ovat siirtyneet tilillesi. Jatkossa voit asioida henkilökohtaisella PIN-koodilla, joka ilmoitetaan sinulle tekstiviestillä. Näin pääset jatkossa kirjautumaan lainapalveluun ilman verkkopankkitunnuksia.

 

Kuka voi hakea luottoa Luottorahalta?

Hyväksytyn luottopäätöksen edellytyksenä on Luottorahan luottoehtojen täyttyminen. Kulutusluotonhakijan tulee olla vähintään 20- vuotias, sekä hakijalla on oltava suomalainen henkilötunnus. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Tämä on merkki siitä, että lainanhakija on aiemmin osannut hoitaa raha-asiansa moitteettomasti. Siksi ennen luottohakemuksen lähettämistä on hyvä arvioida realistisesti oma maksukykynsä, ja mitoittaa mahdollinen luottosumma suuruus sen mukaan. Toisinaan jos luoton nostaminen epäilyttää, on hyvä jättää koko luoton nostaminen väliin. Lainanhakijalla on lisäksi oltava käytössään matkapuhelinliittymä sekä sähköposti. Hylätyn lainahakemuksen syynä on usein liian alhainen tulotaso kyseisen lainasummaan, se että sinulla on merkintä luottotietorekisterissä, puutteellisesti täytetty lainahakemus tai että lainanhakija on alaikäinen.

 

Luottorahan asiakaspalvelu

Lainaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Luottorahan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 9.00 – 22.00 la klo 11.00 – 18.00 su klo 14.00- 17.00. Asiakaspalvelijan tavoitat numerosta 09 315 77610 ( pvm) tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@luottoraha.fi

C Finance Oy/ LuottoRaha

Annankatu 16 B

00120 Helsinki