Instabank on laajentanut kotimaansa Norjan jälkeen ensimmäisenä Suomen lainamarkkinoille, tarjoamalla kuluttajille helppotajuisia ja reiluja lainatuotteita. Instabank on perustettu vuonna 2016, ja pankilla on Norjan Finanstilsynetin toimilupa harjoittaa pankkitoimintaa. Instabank tarjoaa kulutusluottoa, yksityislainaa sekä mahdollisuutta yhdistää edullisesti olemassa olevat lainasi. Voit hakea lainaa 500 – 50 000 euroon asti, ja valintasi mukaan lainan takaisinmaksu tapahtuu joustavasti tai kiinteillä kuukausilyhennyksillä. Lainan takaisinmaksuaika on 3- 15 vuotta. Instabankin etusivulla olevalla lainalaskurilla voit tarkistaa sinulle sopivan lainasumman. Lainan nimelliskorko on 7,99- 19,99%, lainan avausmaksu määräytyy valitsemasi lainasumman perusteella 0 – 60€ sekä lainan kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 euroa.

500 euron laina, joustavalla lainan takaisinmaksuajalla, arvio lainan kuukausierästä 11€/kk. Laina on laskettu 13,49% esimerkkikorolla

500 euron laina kiinteällä kolmen vuoden takaisinmaksuajalla, 22€/ kk. Laina on laskettu 13,49% esimerkkikorolla.

10 000 euron laina, joustavalla lainan takaisinmaksuajalla, arvio lainan kuukausierästä 117€/kk. Laina on laskettu 13,49% esimerkkikorolla.

10 000 euron laina, 3 vuoden takaisinmaksuajalla, lainan kuukausierä on 344€ /kk. Laina on laskettu 13,49% esimerkkikorolla.

Näin haet lainaa Instabankista:

Kun tarvitset rahoitusta arjen menoihin, tutustu Instabankin verkkosivuilla olevaan lainalaskuriin. Lainalaskurista voit valita itsellesi sopivan lainasumman, sekä mitoittaa lainan takaisinmaksuajan sinun kuluihin sopivaksi. Näet laskurista välittömästi arvion lainan kuukausierän suuruudesta. Valittuasi sopivan lainasumman, klikkaa Hae tästä. Lainahakemuksessa sinun tulee täyttää muun muassa oma henkilötunnus, puhelinnumero, sekä sähköpostiosoite. Lainahakemuksen allekirjoitus tapahtuu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksessa antamasi tietojen mukaan lainan myöntämisen arviona käytetään luottoluokitusmallia. Näiden tietojen pohjalta saat tietää välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Lopullisen lainapäätöksen saat sähköpostiisi 1- 2 päivän kuluessa.

 

Hylätty lainapäätös

Hylätyn lainahakemuksen syynä voi olla useita eri tekijöitä. Lainapäätös voi olla hylätty liian alhaisen tulotason vuoksi, lainanhakijalla ei ole tarpeesi ikää lainan hakemiseen, tai vastaavasti lainanhakijan ikä on liian korkea. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä hänen tulonsa tulee olla riittävän säännölliset, suhteutettuna haettuun lainasummaan. Hylkäämisen syynä saattaa myös olla lainahakemuksessa olevat vajaat tai virheelliset tiedot.

 

Kuka voi hakea lainaa Instabankista?

Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on Instabankin lainaehtojen täyttyminen. Lainaehdoilla pankki haluaa varmistaa omat saatavansa, sekä sen, että lainanhakija ei ajaudu mahdollisiin maksuvaikeuksiin. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja hänen luottotietonsa tulee olla kunnossa. Omat luottotiedot voi tarkistaa sähköisesti maksutta kerran vuodessa. Lainanhakijan on oltava vähintään 23- vuotias, sekä lainanhakijan ikä voi olla enintään 65- vuotta, valitessa lainalle joustavan takaisinmaksutavan. 75- vuotta siinä vaiheessa, mikäli lainan takaisinmaksu tapahtuu kiinteillä maksuerillä. Lisäksi lainanhakijan ikä sekä lainan takaisinmaksuaika ei saa ylittää yli 80- vuotta. Lainaa voi hakea silloin kun lainanhakijalla on säännölliset tulot, sekä vuosittaiset bruttotulot ovat yli 20 000 euroa. Lainahakemuksessa lainanhakija täyttää tarkemmat tiedot verotettavista tuloista, varallisuudesta, veloista sekä mahdollisista maksuhäiriömerkinnöistä. Näiden mukaan Instabank tekee arvioinnin lainanhakijan luottokelpoisuudesta.

 

Instabankin lainojen jälleenrahoitus

Kaipaatko parempaa hallintaa talouteesi? Hakemalla Instabankista jälleenrahoitusta lainoillesi, voit yhdistää luottokorttivelkasi sekä muut pienlainat yhdeksi, helposti hallittavaksi lainaksi. lainojen jälleenrahoittamisella saat todennäköisesti lainallesi paremman koron, sekä lainaehdot ottamalla uuden lainan. Jälleenrahoituksella voit säästää ja tehdä arjestasi helpomman sekä kannattavamman.

 

Instabank säästötili

Instabank tarjoaa yhden markkinoiden parhaimmista koroista, aloita säästäminen siis jo tänään! Säästötilin avaaminen vie vain muutaman minuutin- täytä hakulomake netissä, saat tietää vastauksen välittömästi. Allekirjoita sopimus omilla verkkopankkitunnuksilla, ja aloita säästäminen 0,8% korolla!