Mitä pidemmän laina-ajan valitset lainasummallesi, sitä korkeampaa nimellistä vuosikorkoa joudut lainasummallesi maksamaan. Toisaalta, jos akuutti rahapula iskee juuri ennen palkkapäivää, ja tiedät pystyväsi maksamaan lainasumman muutaman päivän kuluessa takaisin, pikalainan korko jää alhaisemmaksi.

 • Lainaa 20 eurosta aina 2250 euroon
 • Lainan takaisinmaksuaika 7, 14, 30, 60 tai 90 päivää
 • Lainahakemuksen teko onnistuu 24/7
 • Rahat tilille jopa 15 minuutissa
 • Lainahakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti
 • Pikalaina käsitellään 100 % luottamuksellisesti
 • Yhteistyössä Suomen suurimpien pankkien kanssa
 • Luottamuksellista sekä turvallista lainanottoa

Miksi Eurovippi?

Jos eteesi tulee tilanne, jossa tarvitset nopeasti ja helposti rahaa tilillesi, kannattaa sinun tutustua Eurovipin pikalainaan. Eurovipistä voi hakea lainaa aina 20 – 2250 euroon asti, tällä rahasummalla voi maksaa rikkoutuneen pesukoneen, tai hammaslääkärikäynnin. Eurovipin lainasummalle on mahdollista valita joko 7, 14, 30, 60 tai 90 päivän takaisinmaksuaika. Mitä lyhyemmän lainan takaisinmaksuajan voit valita, sitä vähemmän joudut maksamaan pikalainasummalle korkoja. Alle 2000 euron lainasummille on vuonna 2013 asetettu korkokatto, joka määrittelee sen, ettei lainan todellinen vuosikorko saa ylittää yli 51 prosenttiyksikköä. Hakiessasi lainaa Eurovipistä, hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen voit lähettää silloin kun se sinulle parhaiten sopii, Eurovippi ottaa lainatarjouksia vastaan 24/ 7. Hakiessasi lainaa Eurovipistä, sinun ei tarvitse selittää lainanantajalle mihin tarvitset lainaa. Voit valita milloin haluat tehdä lainahakemuksen, sekä kuinka nopeasti haluat maksaa lainan takaisin. Suosittelemme jokatapauksessa maksamaan lainasumman mahdollisimman nopeasti takaisin. Kun edellinen lainasumma on maksettu kokonaisuudessaan takaisin, voit tarvittaessa hakea uutta lainaa Eurovipistä. Huomioi, että ennen uutta lainahakemuksen tekemistä, sinun täytyy odottaa, että avoinna olevan laskun maksut ovat kuittaantuneet maksetuksi. Tähän menee yleensä noin pari pankkipäivää. Eurovipin luotonantajana toimii P2P Finland Oy.

 

Kuka voi hakea pikalainaa Eurovipistä?

Hyväksytyn lainahakemuksen edellytys on se, että lainanhakija täyttää luotonmyöntäjän asettamat lainaehdot. Lainanhakijan tulee olla:

 • Vähintään 18-vuotias, lainan myöntäminen ei ole mahdollista alle 18 -vuotiaille. Tällä halutaan varmistaa, että nuori aikuinen ei ylivelkaantuisi. Ylivelkaantuminen voi pahimmillaan johtaa maksuhäiriömerkintään sekä luottotietojen menettämiseen.
 • Kunnossa olevat luottotiedot, lainanhaku päättyy usein viimeistään siinä vaiheessa, jos lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintöjä. Pikavipin hakeminen Eurovipistä edellyttää sen, että lainanhakijan luottotiedot ovat kunnossa.
 • Henkilökohtainen puhelinliittymä, lainanhakijalla tulee olla käytössään oma, henkilökohtainen puhelinliittymä. Lisäksi voit luoda Eurovipin sivuilla oman henkilökohtaisen PIN koodin, jolla pääset kirjautumaan Eurovipin omille sivuille.
 • Pankkitunnukset, lainahakemusta varten sinulla tulee olla käytössäsi omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksilla tunnistaudutaan lainapalvelun verkkosivuille.
 • Suomen kansalainen, Eurovipistä lainaa hakevan tulee olla Suomen kansalainen. Toisinaan lainahakemukseen riittää se, että lainanhakija on ollut Suomen kansalainen lainantarjoajan määrittelemän ajan, esimerkiksi 36 kuukautta.

 

Asiakaspalvelu Eurovippi

Lainaan liittyvissä asioissa voit kääntyä Eurovipin asiakaspalvelun puoleen, tavoitat arkisin klo 10-15 asiakaspalvelijan numerosta 0600 922 42  (2,95€ / min + mpm/pvm)  asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@p2pfinland.fi

Iskikö yllättävä rahanmeno, oli kyseessä sitten rikkinäinen auto, tyhjä jääkaappi tai tarjous lentoliput. Pikavippi tarjoaa nopean ratkaisun tähän ongelmaan. Eurovipistä lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, voit tehdä lainahakemuksen täysin sähköisesti, silloin kun se sinulle parhaiten sopii! Tarvitset luottohakemusta varten toimivan nettiyhteyden, henkilökohtaisen puhelinliittymän, verkkopankkitunnukset sekä 18-vuoden iän. Tutustu lisää Eurovippi.fi!