Tarkista lainapalvelun omilla verkkosivuilla olevalla lainalaskurilla sinulle sopivan lainamäärän suuruus.

200 euron laina, lainan toimituspalkkio 30€ lainan kuukausierän suuruus 50€ sekä lainan yhteissumma 230€. Lainan korko 0% ensimmäiseen eräpäivään asti.

2000 euron laina, lainan toimituspalkkio 300€ lainan kuukausierän suuruus 230€. Lainan yhteissumma 2300€ Lainan korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään asti.

3000 euron laina, lainan toimituspalkkio 450€, lainan kuukausierän suuruus 345€ sekä lainan yhteissumma 3240€. Lainan korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään asti.

 

Mikäli haet lainaa Eurolimiitiltä, Klikkaa Hae lainaa– painiketta. Näin pääset täyttämään sähköisen lainahakemuksen. Lainahakemuksessa sinun tulee lainaehtojen täyttämisen lisäksi tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit täyttää lainahakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa, lainahakemuksia käsitellään arkisin sekä viikonloppuisin kello 8.00- 22.00 välillä. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat ovat tililläsi jopa muutamassa minuutissa. Eurolimiitti myöntää jatkuvaa luottoa 3000 euroon asti. Luotto on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan käytettävissä, jolloin asiakas voin nostaa tarvitsemansa lainasumman tililleen.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain, lainan korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään asti. Lainasumman minimilyhennys on 10% avoimena olevasta lainasummasta, siten että lainanlyhennys on kuitenkin vähintään 50€. Lainaa hakiessa maksat lainasta nostokulun 15%, lainan avauspalkkio sekä tilinhoitomaksu on 0€. Lainasumman nimellinen vuosikorko on 71,88% ja lainan maksimi todellinen vuosikorko on enintään 435,03%.

Kenelle lainaa myönnetään

Eurolimiitiltä voi hakea laina, kunhan lainanhakija täyttää lainanmyöntäjän asettamat lainaehdot. Luoton myöntämistä varten lainanhakijan on oltava vähintään 21- vuotias, näin toimimalla halutaan varmistaa, että lainanhakija ei ajautuisi liian varhain mahdollisiin maksuvaikeuksiin. Luotonmyöntämisen ehtona on hyvin hoidetut raha-asiat, lainaa ei voida myöntää henkilölle, jonka luottotiedot eivät ole kunnossa. Lainanhakijan on oltava luottokelpoinen, Suomen kansalainen. Lainanhakijalla on oltava julkinen, käytössä oleva matkapuhelinliittymä. Lainanhakijalla on oltava Suomessa postiosoite sekä kiinteä asuinpaikka. Lainanhakijalla on oltava riittävän säännölliset tulot, jotta hän pystyy maksamaan luottonsa vaivatta takaisin. Luotonmyöntäjä voi todentaa lainanhakijan todellisen taloudellisen tilanteen palkkatodistuksen kopiosta tai tiliotteesta. Euroliimiitti tarkistaa lainanhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä sekä lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan Bisnode Finland Oy:ltä. Vaikka lainanhakijalla kaikki edellä mainitut asiat olisivat kunnossa, voi Eurolimiitti hylätä lainahakemuksen ilman että se ilmoittaa syytä lainahakemuksen hylkäämiselle.

 

Eurolimiitti

Eurolimiitti toimii kotimaisen J.W.- Yhtiöt Oy:n omistuksessa, ja kyseessä onkin jo vuodesta 2006 toiminut täysin suomalaisomistuksessa oleva rahoitusyhtiö. Yhtiö on rahoittanut satojatuhansia kuluttajia heidän äkillisessä rahoitusvajeessaan. Asiakas voi hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa, täysin sähköisesti. Lainahakemusta varten sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takuita. J.W.- Yhtiöt Oy auttaa asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä, nopeasti ja luotettavasti. Lainaan liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa voit ottaa yhteyttä J.W.- Yhtiöt Oy asiakaspalveluun. Puhelimitse asiakaspalvelijan tavoittaa numerosta 03 3399 3600 (vain pvm) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä kello 8.00 – 22.00

 

Eurolimiitti lainan lisäpalvelut

Voit hakea Eurolimiitistä lainaa 10 eurosta aina 3000 euroon asti. Kyseessä on jatkuva luotto, joten voit nostaa lainaa käyttöösi tarpeen mukaan. Luoton saajalla on mahdollisuus käyttää Eurolimiitin lisäpalveluita lainan takaisinmaksussa. Luotonsaajalla on oikeus hakea kolmea maksuvapaata kuukautta yhden kalenterivuoden aikana, mikäli siihen määrätyt edellytykset täyttyvät. Harkinnan mukaan luotonhakija voi hyödyntää myös lyhennysvapaata kuukautta, jolloin lainanhakija maksaa vain kuukauden aikana kertyneet korot sekä kulut. Lisäksi lainanhakija voi hakea luottorajan korotusta 4000 euroon asti.