Koko lainanhaku onnistuu täysin sähköisesti, ja tarvitset lainahakemusta varten nettiyhteyden, tabletin, puhelimen, tietokoneen sekä verkkopankkitunnukset. Voit hakea lainaa 10 eurosta, aina 2100 euroon asti. Lainasumman minimi laina-aika on kolme kuukautta, sekä maksimissaan lainaa voi lyhentää 101 kuukauden ajan. Lainasummaa täytyy lyhentää minimissään 10 % lainasaldosta, kuitenkin niin että lyhennyssumma on vähintään 50 euroa. Luotonantajana Ekstraluotolla toimii J. W. – Yhtiöt, jonka kotipaikka toimii Lahden keskustassa. Lainasumman nostokulu on 19%, sekä lainan nimellinen vuosikorko 106,8%. Lainasumman maksimi todellinen vuosikorko on 706,42%.

 • Ekstraluotto myöntää lainaa aina pienemmästä 10 euron lainasta, suurempaan 2100 euroon asti
 • Lainasumman minimi laina-aika on 4 kuukautta sekä maksimi 101 kuukautta.
 • Minimi kuukausittainen lainanlyhennyserä on 50 euroa tai vähintään 10% lainan saldosta
 • Lainasumman nostokulu 19%
 • Nimellinen vuosikorko 106,8% maksimissaan lainasumman todellinen vuosikorko on 706,42%

Ekstraluoton hakeminen on nopeaa ja helppoa!

Lainahakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti, www. ekstraluotto.fi sivustolla. Valitse lainalaskurissa lainasumma, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Tarvitset tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

100 euron lainan voit maksaa osamaksulla, jolloin korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään asti. Lainasumman nostokulu on 19% tai voit maksaa 100 euron lainan kertamaksulla, jolloin lainalla on maksuaikaa jopa 30 päivää. Lainasumman nostokulu 19% , takaisinmaksettava lainasumma on 119€

1000 euron lainan korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään asti, sekä lainan nostokulu on 19% nostetusta lainasummasta. Kertamaksulla 1000 euron lainalle kertyy maksettavaa takaisin 1190 € ja saat lainalle maksuaikaa jopa 30 päivää

2000 euron suuruisella summalla, voit maksaa lainaa osamaksulla, 10% jäljellä olevasta lainan saldosta. Tai halutessasi voit maksaa lainan kertamaksulla, jolloin saat 30 maksuaikaa, ja lainan lopullinen summa on 2499€.

 • Valittuasi sinulle sopivan lainasumman, täytä lainahakemus huolellisesti. Täytä tarvittavat tiedot sekä lue lainaehdot huolellisesti
 • Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää välittömästi, onko lainahakemuksesi hyväksytty vai hylätty. Hylätyn lainahakemuksen syynä saattaa olla virheellisesti täytetty lainahakemus, tai jokin lainaehdoista ei täyty. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, pankistasi riippuen saat rahat usein tilillesi välittömästi.

 

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Hyväksytyn lainahakemuksen vaatimuksena on Ekstraluoton lainaehtojen täyttyminen. Ekstraluotto määrittelee lainaehdoissa, että lainanhakijan tulee olla vähintään 21- vuotias, raha-asiansa moitteetta hoitanut Suomen kansalainen. Lainan myöntämisen edellytyksenä on se, että lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa.  Ekstraluotto tarkistaa lainanhakijan luottotiedot Bisnode Finland Oy:ltä, sekä henkilötiedot tarkistetaan väestörekisterijärjestelmästä. Tarvittaessa luotonantaja voi pyytää luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta hakijan taloudellisen tilanteen todentamiseksi. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla käytössään julkinen, toimiva matkapuhelinliittymä. Luotonantaja voi hylätä luottohakemuksen ilman, että hänen tarvitsee ilmoittaa syytä lainahakemuksen hylkäämiselle.

 • Lainanhakijan tulee olla vähintään 21- vuotias
 • Kunnossa olevat luottotiedot
 • Vakituinen Suomalainen osoite
 • Matkapuhelinliittymä

 

Ekstraluotto asiakaspalvelu

Lainaan liittyvissä asioissa voit kääntyä Ekstraluoton asiakaspalvelun puoleen. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8.00-22.00, poikkeuksena juhlapyhät. Tavoitat asiakaspalvelijan joko puhelimitse numerosta 03 3399 3600 ( vain pvm) tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi Luotonantajana toimii J. W- yhtiöt Oy Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti

 

Lisäpalvelut

Luotonhakijalla on mahdollisuus käyttää kalenterivuoden aikana yksi maksuvapaa kuukausi, mikäli siihen määrätyt edellytykset täyttyvät. Tämä maksullinen lisäpalvelu voidaan aktivoida luotonantajan tarjoamassa verkkopalvelussa täysin sähköisesti.