Lainahakemuksen teko onnistuu kokonaan netissä, tarvitset tunnistautumista varten mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnukset. Lainaan ei ole piilotettuna kuluja, ja lainasumman suuruudesta riippuen saat lainalle maksuaikaa 12- 98 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,90% ja saat tietää lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

 • Lainaa 100- 5000 euroa
 • Lainan takaisinmaksuaika 12- 98 kuukautta
 • Lainan vuosikorko max. 49,90%
 • Kuukausierän suuruus riippuu haetun lainan suuruudesta
 • Ei piilokuluja
 • Laina tilille jopa 15 minuutissa

Easycreditillä jo yli 400 000 asiakasta Pohjoismaissa

Easycreditillä on asiakkaita jo yli 400 000 Pohjoismaissa, ja lainapalvelu on toiminut vuodesta 2006 asti. Credigo on luotettava lainantarjoaja, joka noudattaa vastuullista luotonantotapaa. Lainan myöntäminen tapahtuu asiakkaiden yksityisyydestä sekä turvallisuudesta huolehtien. Easycredit panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun, joka on heidän asiakkailleen ilmainen. Easycreditin lainaehdot ovat selkeitä, voit tietää jo lainaa hakiessasi lainasumman kokonaiskustannukset. Easycredit myöntää keskisuuria lainoja, joihin myönnetään pitkät laina-ajat sekä pienet kuukausierät. Easycredit noudattaa Suomen lain määrittelemää korkokattoa, joka asetettiin vuonna 2013 koskemaan kaikkia alle 2000 euron suuruisia lainasummia. Easycreditin lainan korko on aina alle 50,5%, eikä lainapalvelu yritä kiertää tai ylittää asetettua korkokattoa. Easycreditin lainatuotteet ovat suunniteltu noudattamaan laina -, ja rahoitusalan tulevia lakisäädöksiä. Easycredit sekä Credigo ovat rinnakkaistoiminimiä, jotka omistaa Northmill Oy.

 • Pohjoismaissa jo 400 000 asiakasta
 • Easycredit myöntää vakuudettomia lainoja
 • Easycredit on toiminut jo vuodesta 2006
 • Vastuullinen luotonantaja
 • Selkeät lainaehdot
 • Easycredit on Credigon kanssa Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi

 

Näin haet lainaa

Lainanhakeminen on helppoa sekä nopeaa, voit tehdä koko lainahakemuksen täysin sähköisesti etkä tarvitse lainaa varten vakuuksia tai takuita. Valitse sinulle sopiva lainasumma ja täytä lainahakemus Easycreditin verkkosivuilla, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Turvallisuuden takia, sinun tulee tunnistautua lainapalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää lainapäätöksen välittömästi- mikäli lähetit lainahakemuksen Easycreditin asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muussa tapauksessa lainahakemus käsitellään seuraavan aukiolopäivänä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, voit saada rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Hylätty lainapäätös saattaa johtua virheellisistä tai puutteellisista tiedoista. Mikäli tulosi ei riitä hakemaasi lainasummaan, voi olla, että Easycredit ehdottaa sinulle pienempää lainasummaa. Easycredit myöntää kertaluottoja, jotka maksetaan lainanhakijan tilille kertasuorituksena. Luottosumman lyhentäminen tapahtuu maksusuunnitelman mukaan tasaerissä. Lainasumman eräpäivä on aina kuun lopussa 28. päivä, ja laskut lähetetään asiakkaille aina kuukauden puolivälissä. Laskutustavan muuttaminen sähköisestä, perinteiseen kirje- versioon tapahtuu Easycreditin Omilla Sivuilla. Tarvittaessa voit saada lainanlyhennyksessä maksuvapaan kuukauden.

 

Lainaehdot

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20- vuotias, näin Easycredit haluaa varmistua, että lainahakija ei ajaudu liian nuorena mahdollisiin maksuvaikeuksiin. Osoituksena moitteetta hoidetuista raha-asioista, lainahakijan tulee osoittaa, että hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä sekä että hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Lainanhakijalla tulee olla käytössä suomainen pankkitili sekä vakituinen Suomessa oleva osoite. Vastuullisena luotonantajana Easycredit huolehtii siitä, että lainanhakijan tulot riittävät lainasumman takaisinmaksuun. Siitä syystä lainahakemuksessa lainanhakijan tulotiedot tarkistetaan, ja lainanhakijalla on oltava lainaa varten riittävästi etuus-, ja palkkatuloja. Mikäli näin ei jostain syystä ole, voi Easycredit tarjota lainahakijalle pienempää luottoa. Lainahakemuksen sähköistä tunnistautumista varten lainanhakijalla on oltava verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lisäksi lainahakemus allekirjoitetaan sähköisesti, joten sinun ei tarvitse luottohakemusta varten lähettää erillisiä lomakkeita.

 • Vähintään 20- ikävuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomalainen pankkitili
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne