credigo pikavippi

Credigolta lainaa

Credigolta lainanhakeminen on maksutonta, nopeaa, sekä vaivatonta. Credigosta voit hakea lainaa ilman vakuuksia, helposti ja nopeasti. Credigolta voi hakea maksutta lainaa 100 eurosta aina 2500 euroon asti. Credigo tarjoaa lainaa silloin, kun sinulla on akuutti rahantarve ja tarvitset lainapäätöksen nopeasti ilman vakuuksia.

  • Lainaa 100-2500 euroa
  • Laina-aika 6-60 kuukautta
  • Saat rahat tilillesi jopa 10 minuutissa

Netissä sijaitsevan lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Koko lainahakemuksen voi tehdä sähköisesti, tarvitset lainahakemusta varten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden.

Credigolta lainahakemuksen tekeminen onnistuu seuraavasti:

1. Täytä kaikki avoimet kohdat, hakiessasi lainaa Credigolta. Lainahakemuksessa kysytään muun muassa seuraavia tietoja:

– Haettava lainasumma

           – Laina-aika

           – Omat tiedot, henkilötunnus, osoite, tilinumero

           – Nettotulot

           – Asumismuoto sekä siitä aiheutuvat kustannukset

           – Työsuhteesi muoto sekä sen kesto

 

2.  Tunnistaudu Credigon verkkosivuilla, joko omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

3. Odota lainapäätöstä. Credigon asiakaspalveluaikoina saat tietää lainapäätöksen välittömästi sekä positiivisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat voivat siirtyä tilillesi jopa 10 minuutissa. Lainahakemuksen tekeminen ja lähettäminen asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, tarkoittaa sitä, että lainahakemuksesi käsitellään seuraavana aukiolopäivänä.

Kuinka paljon voin saada Credigolta lainaa?

Riippuen rahoitustarpeen suuruudesta, voit hakea Credigolta lainaa 100 eurosta aina 2500 euroon asti. Credigolta haettavien lainojen takaisinmaksuaika voi vaihdella 6 kuukaudesta aina jopa 5 vuoteen asti.  Credigon lainoissa ei ole piilotettuja kuluja, vaan Credigolta lainaa hakeva voi luottaa siihen, että kaikki lainasta koituvat kokonaiskustannukset näkyvät ennen lainahakemuksen lähettämistä. Credigon lainoissa ei ole piilokuluja, et maksa:

  • Tilinhoitomaksuja
  • Laskutuslisää
  • Nostokuluja
  • Avausmaksua
  • Kuukausimaksua

Ottaessasi Credigolta lainaa, voit luottaa siihen, että kaikki lainan kustannukset näkyvät ennen maksuttoman lainahakemuksen lähettämistä. Credigon lainasumman suuruus lyhennyksen suuruus pysyy kuukausittain samana, lainanlyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan lainan korkoja. Pidät kulutusluottosi helposti ajan tasalla käytössäsi olevien asiakassivujen avulla. Credigon asiakassivuilla voit lainaasi liittyviä dokumentteja, laskuja sekä tarvittaessa voit muuttaa asiakassivuilla omia tietojasi. Saat Credigolta laskun sähköpostitse, halutessasi voit vaihtaa Credigon asiakassivuilla maksuttomaan paperilaskuun.

Credigon lainan koron suuruus?

Riippuen hakemasi lainasumman suuruudesta sekä lainasumman takaisinmaksuajasta, määräytyy Credigon lainan korko 3,25- 3,42 % välille. Ottaessasi Credigolta pikalainaa, voit olla varma, että et maksa turhia piilokuluja. Pienlainoja myöntäville yrityksille, kuten Credigo on määritelty korkokatto, Credigolla lainasumman todellinen vuosikorko ei ylitä 50,5% (12/2018)

Kuka voi hakea lainaa Credigolta?

Credigolta voi hakea lainaa tai pikavippiä luottokelpoiset henkilöt, joiden ikä on 20- 70 vuotta. Credigon maksuton luottohakemus tehdään sähköisesti Credigon omilla verkkosivuilla. Tunnistautumista varten sinun tulee kirjautua lainahakemuksen lähettämistä varten omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, tai mobiilivarmenteella. Credigo ei myönnä lainaa henkilöille, joiden luottotiedot eivät ole kunnossa. Lainaa hakevan henkilön luottotiedot tarkistetaan luottotietorekisteristä, jota ylläpitää Suomen Asiakastieto Oy:n sekä Bisnode Oy:n. Voit tarkistaa netistä maksutta kerran vuodessa omat luottotietosi nopeasti ja vaivattomasti.

Credigo

Credigo sekä Easycredit ovat Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimiä, jotka tarjoavat Suomessa lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen vakuudettomia kulutusluottoja. Northmill Oy on rekisteröity Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Rekisteriin pääsyn edellytyksenä on yrityksen johdon sekä sen vastuuhenkilöiden riittävä ammattitaito, luotettavuus sekä hyvämaineisuus. Credigo myöntää kuluttajille lainoja vastuullisesti, vastuullinen luotonantaja on sitoutunut huolehtimaan asiakkaidensa yksityisyydestä sekä turvallisuudesta. Näiden lisäksi vastuullinen luotonantaja panostaa asiakaspalveluun, ja asiakas voikin luottaa lainaa hakiessaan, että Credigolla kaikki lainan kokonaiskustannukset ovat näkyvillä ennen lainahakemuksen lähettämistä.

Asiakaspalvelu

Credigon asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä Credigon asiakaspalveluun joko puhelimitse, sähköpostilla tai Credigon sivuilla olevan chat-yhteyden kautta.

09 4272 0663 ( ppm/mpm)

asiakaspalvelu@credigo.fi