Saat Ainalainassa henkilökohtaista asiakaspalvelua mihin vuorokauden aikaan tahansa, 24/7. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen laina on nostettavissasi missä ja milloin vain. Saat nostettua lainaa helposti tekstiviestillä. Ainalaina myöntää 2000 euron luottoa vähintään 21- vuotiaille Suomen kansalaisille. Kyseessä on vastuullinen luotonantaja, et joudu pelkäämään piilokuluja ja mikäli tili ei ole käytössä Ainalaina Gold- luotossa ei ole vuosi- tai tilinhoitomaksuja.

  • Hae Ainalaina Gold- luottoa 2000 euroa
  • 24/7 tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu
  • Nosta lainaa helposti tekstiviestillä
  • Luottoa myönnetään vähintään 21- vuotiaille suomen kansalaisille
  • Vastuullinen luotonantaja

Hae lainaa!

Ainalaina Gold- luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen teko onnistuu täysin sähköisesti, ilman vakuuksia tai takuita. Lainanhaku onnistuu Ainalainan- verkkosivuilla, tutustu 2000 euron lainan sopimusehtoihin ja lainahakemuksen täyttöä varten, kirjaudu verkkopankkitunnuksilla Hae lainaa- sivustolle. Täytä huolellisesti lainahakemuksessa kysytyt kohdat, ja hyväksy vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot tutustumisen jälkeen. Saat tietää lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, voit nostaa luottoa käyttötilillesi 50 – 2000 euroa. Rahat siirtyvät tilillesi puolessa tunnissa. Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta, sekä lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Maksat silloin vasta kun olet nostanut luottoa käyttöösi, voit siis hakea lainaa ja päättää lainan käytöstä vasta myöhemmin. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva luottosopimus.

 

Ainalaina Gold- 2000 euron lainan myöntämisen edellytykset

Hyväksytyn luottohakemuksen edellytyksenä on Ainalainan lainaehtojen täyttyminen. Lainaa hakiessa lainanhakijan on oltava vähintään 21- vuotias, sekä lainanhakijan on oltava enintään 65- vuotias. Lainanhakijalla on oltava vakituinen Suomalainen kotiosoite, sekä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä tai yritysliittymä, jossa on näkyvillä luottoa hakevan henkilötiedot. Luotto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, sekä hakijan on oltava maksukykyinen. Lainan takaisinmaksu ei saa aiheuttaa kohtuuttomia ongelmia, lainahakemuksen hylkäämisen syynä saattaakin olla se, että Ainalainan riskiarvio estää luoton myöntämisen.

  • Lainanhakijan on oltava vähintään 21- vuotias, sekä enintään 65- vuotta täyttänyt
  • Hakijalla on oltava kotiosoite Suomessa
  • Henkilökohtainen matkapuhelinliittymä tai yritysliittymä
  • Kunnossa olevat luottotiedot
  • Riittävä maksukyky, lainanhakijalla on oltava riittävän säännölliset tulot

 

Ainalaina pikavippi

Vaikka kuinka koitat ennakoida arjen yllättävät rahamenot, voi olla, että eteesi tulee silti tilanne jolloin tilisi saldo ei riitä kattamaan tulevia rahanmenoja. Haetko lainaa uutta autoa tai hammaslääkärilaskua varten, kaipaatko lentolippuja palmun alle? Ainalaina tarjoaa luottoa 2000 euroon asti, hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa käyttöösi silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sinä päätät, kuinka paljon lainaa nostat sekä milloin on laskun eräpäivä. Lainanlyhennyksen on oltava kuitenkin vähintään puolet avoimena olevasta lainan kokonaissummasta. Lyhennyssumma sisältää niin lainan pääoman, korot kuin kulut.

 

Ainalaina asiakaspalvelu

Tuliko eteen kysymys, johon kaipaat pikaista vastausta? Lainaan liittyvissä asioissa voit asioida Ainalainan asiakaspalvelun kanssa silloin kun se sinulle parhaiten sopii, asiakaspalvelu on avoinna 24/7. Lähetä asiakaspalveluun sähköpostia tai soita. Ainalainan verkkosivuilla on vastauksia yleisimpiin lainaan liittyviin kysymyksiin ” Mihin kellonaikaan lainaa voi hakea?” Paljonko maksaa, jos en käytä luottotiliä?” ” Kuinka nopeasti rahat ovat tililläni?”

Jos et löydä näistä kysymyksistä vastausta ongelmaasi, voit soittaa numeroon: 0600 301 710 ( 1,52€/min) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ainalaina.fi

Oy Netford Capital Ltb

PL 78 ( Pyhäjärvenkatu 5 A, 2. krs)

33211 TAMPERE

Y- tunnus: 2040666-5