Hae sinulle sopivin pikavippi 50€ alapuolelta

LAINAPALVELULAINAMAKSAT TAKAISINKULUTERIEN MÄÄRÄLAINA-AIKAIKÄRAJAHae TÄSTÄ!
Eurolimiitti50e50e0e145vrk21vHae tästä!
Ferratum50e50e0e130vrk21vHae tästä!
Luottolainaaja50e50e0e130vrk19vHae tästä!
Credit2450e50e0e130vrk19vHae tästä!
Vivus50e50e0e130vrk20vHae tästä!
Blue Finance50e50e0e130vrk18vHae tästä!
Credigo50e54e4e130vrk20vHae tästä!
Ege50e56e6e130vrk20vHae tästä!
Fleksiluotto50e71e21e130vrk20vHae tästä!

Pikavippi 50€

Pikavipillä tarkoitetaan lainaa, jonka saa nopeasti. Se ei vaadi edes vakuuksia, jotta lainan saa. Lainaa voidaan kutsua pikavipiksi, jos se on alle 2000 euron verran. Sen jälkeen lainaa kutsutaan nimellä joustolaina. Joustolaina on pikavipistä kehitelty laina. Se kehitettiin, koska pikavipin korko ei saanut enää vuonna 2013 asetetun lain mukaan olla yli 51 %, jos laina on alle 2000 euroa. Pikavippejä on edelleen olemassa, vaikka joustolainan myötä niistä suuri osa hävisi. Lainaa saa aika pieniäkin määriä. Yksi alaraja voi olla jopa 50 euroa. Sillä ei voi kovin suuria rahatarpeita korjata, mutta siitä on varmasti moneen asiaan apua.

Kun ottaa näin pienen lainan, sen saa aika nopeasti ja helposti maksettua takaisin. Vaikka 50 euroa on pikavippinäkin niitä alhaisimpiä määriä, on sillekin tarvetta. Ihan jokainen lainapalvelu ei tarjoa niin pientä määrää, joten on etsittävä sellainen jos suurempi määrä on liikaa. Aika moni lainapalvelu tarjoaa minimissään 100 euroa. Se on kuitenkin kaksi kertaa enemmän kuin 50 euron pikavippi.

50 euron pikavippiä hakiessa kannattaa ensin selvittää missä sellaisen saisi jopa ilman mitään lisäkuluja. Moni lainapalvelu tarjoaa varsinkin ensilainan ilman kuluja, jos sen maksaa vaaditussa ajassa takaisin. Aika on yleensä 30 päivää. 50 euron lainalle se on jo ihan mukavan pitkä aika, joka varmasti onnistuu aika helposti maksaa pois. Varsinkin jos sen päälle ei ole tullut mitään kuluja.

50 euron lainoja tarjoavia lainapalveluja

50 euron vippi ei ole mikään yleinen määrä lainapalveluilla. Monessa paikassa se lähtee 100 eurosta tai jopa paljon suuremmasta lainamäärästä. Mutta kyllä 50 euron lainojakin saa. Sellaiset tarjoajat pitää vain ottaa selville, jos ei enempää halua lainaa. Vivus on yksi sellainen. Heiltä saa lainaa jopa 10 eurosta lähtien. Toinen on Ferratum, jossa lainaa saa sivustolla olevan laskurin mukaan jopa euron verran vaikka se tuskin on koskaan tarvittava määrä lainalle. Eurovippi tarjoaa lainoja 20 eurosta lähtien, joten heiltä saa silloin myös 50 euron pikavipin.

Vivuksen pieni pikavippi kannattaa ottaa varsinkin silloin, kun on uusi asiakas. Silloin esimerkiksi 50 euron pikalainan saa jopa täysin ilman lisäkuluja. Jos sen maksaa takaisin 30 päivän aikana, ei sen päälle tulee yhtään euroa lisää. Eli lainaa pitää maksaa silloin takaisin 50 euroa. Vuosikorko on silloin 0 %. Silloin kannattaa olla tarkkana, että lainan todellakin maksaa takaisin 30 päivän aikana. Lainalle saa takaisinmaksuaikaa 61 päivään asti. Jos 50 euron lainan maksaa siinä ajassa, tulee sen päälle kuluja. Silloin lopullinen määrä lainalle tulisi olemaan 73 euroa ja vuosikorkona se olisi noin 739 %.

Ferratumin sivuilla ei kerrota ainakaan selkeässä paikassa, että mikä on heidän alin raja lainalle. Lainaa saa 2000 euroon asti, mutta laskuriin voi valita alimmillaan vaikka euron lainan. Jos siihen valitsee 50 euroa, saa uusi asiakas sen korkovapaasti ensimmäisten 30 päivän ajan. Tämä on sama tarjous kuin Vivus -lainapalelulla. Ferratum tarjoaa tähän päälle vielä ensimmäisen noston ilman kuluja. 50 euroa on aika pieni laina, että sen haluaisi nostaa monessa erässä. Mutta suurempien lainojen kohdalla ensimmäisen noston korottomuus vaikuttaa hyvältä. Laskurissa ei voi kokeilla eri laina-aikoja, että miten ne vaikuttavat kuluihin.

Kolmas hyvä esimerkki 50 euron pikavippejä tarjoamasta lainapalvelusta on Eurovippi. Siellä tarjotaan lainoja 20 eurosta lähtien ja 2250 euroon asti. Laina-aikaa saa 7, 14, 30, 60 tai 90 päivää. Sivustolla olevan laskurin mukaan 50 euron laina ja 7 päivän laina-aika tekee takaisinmaksettavaksi summaksi noin 65 euroa. Näin pienelle lainalle toinen vaihtoehto näistä maksuajoista on vain 14 päivää. Silloin takaisinmaksettavaa on vain noin 50 senttiä enemmän kuin viikon maksuajalla. Tämä pieni ero johtuu siitä, että suurin osa maksusta on välityspalkkiota. Korkoja ei tässä ajassa kerry juuri mitään. Niitä kertyy vain muuta kymmenen senttiä.

Eri vaihtoehtoja 50 euron lainalle

Vaikka 50 euron pikavippi on aina pieni laina, voi sille joskus olla tarve. Jos tämän lainan pystyy maksamaan 30 päivän aikana takaisin, kannattaa valita sellainen lainapalvelu jossa sen saa ilman kuluja. Silloin pitää olla uusi jäsen eli ottamassa palvelusta ensimmäistä lainaa. Tällaisen lainan voi tarvita vaikka rahoittamaan loppuosaa jostakin hankinnasta. Se voi olla esimerkiksi matkapuhelin. Jos entinen matkapuhelin ei toimi, moni ei pärjää ilman. 50 eurolla ei kovin montaa matkapuhelinta saa, mutta se voi olla apuna jos rahat eivät ihan riitä sen maksamiseen. Toinen hyvä esimerkki on pieni remontti. 50 eurolla voi saada pientä seinää varten maali- tai tapetointitarvikkeet. Jos remontoimiseen on juuri aikaa, mutta rahat eivät ihan riitä sillä hetkellä, tällaisesta pienestä ja nopeasti saatavilla olevasta lainasta voi olla paljon apua.